Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Natur og Friluftsliv samler inn og bruker personopplysninger om deg. Kontaktinformasjon: Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på: sveiekop@online.no eller på telefon 994 71 325

Dersom du mener at Natur og Friluftsliv har behandlet dine personopplysninger i strid med personvernloven, kan du klage til Datatilsynet.

Kontaktskjema

Fra kontaktskjemaet lagrer vi navn, adresse og e-postadresse. Kontaktinformasjonen brukes kun i forbindelse med din henvendelse til.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar sensitive personopplysninger på e-post fra deg, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge antall besøkende og deres bruk av nettsiden. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Bruk av informasjonskapsler medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men dersom du ønsker kan du når som helst endre innstillingene i nettleseren slik at du ikke samtykker til lagring av informasjonskapsler.